Syndikatet – Mekanikeren (4. E. Amerikansk pale ale)

merikansk inspireret mild ale. Halmgul til gylden i farven, blidt hvidt skum og en let krop. Enkel og ligetil at drikke, men så godt skruet sammen, at du ikke vil kede dig. Belgiske specialmalte giver en let brødagtig grundsmag, som krydres pikant af den amerikanske humleblanding. Velegnet som tørstslukker eller reparationsøl. Det moderate alkoholniveau gør den til den oplagte fyraftensøl for øldrikkere med sans for både kvalitet og trafiksikkerhed. Mekanikeren er Syndikatets letteste øl, hvilket fint afspejler hendes ry, når der hviskes i organisationens kroge. “The Mechanic” American inspired mild ale. Straw colored with golden in color, gentle white foam and a light body. Simple and easy to drink, but so well put together that you will not get bored. Belgian specialty malts provide an easy bread-like taste because, as seasoned piquant by the American hops mixture. Suitable as a thirst quencher or reparationsøl. The moderate alcohol level makes it the ideal after-work beer for beer drinkers with a sense of both quality and road safety. mechanic is a syndicate lightest beer, which clearly reflects her reputation when whispered in the organization’s hooks.

Check in on Untappd
ABV:4%
IBU:30
Beer Number:
Availability:Drukket
Additional NotesVurdering sker på en skal fra 1 til 5 og samlet bliver så et gennemsnit af det. Duft 4 Smag 4,25 Farve 4,5 Overordnet 3,75 Samlet vurdering 4 Kommentar: Meget fin Ale med meget god smag i alle retninger "lækker og fyldig smag "