Thisted Bryghus – Seattle (8. E. Moderne porter og stout)

Denne stout er brygget med belgiske ristede malte og som det hører sig til i en rigtig stout – umaltet ristet byg. Krydret med Northern Brewer humle, og tilsat ekstrat af den bedste sydamerikanske kaffe.

Det første man lægger til, er det holdbare cappuccinifarvede skum og den skønne kaffeduft, som leder tanken hen på førnævnte drik. I munden overraskes man over den milde ristede smag med nuancer af vanilje og kakao. Til sidst kommer den markante smag af god kaffe, sammen med en afstemt bitterhed fra kaffebønner og humler.

Seattle Coffee Stout kan erstatte din eftermiddagskaffe, men er også rigtig velegnet til desserter med chokolade eller til en god brunch.

Seattle Coffe Stout 50 cl. har en alkoholprocent på 6,5 %.

Check in on Untappd
ABV:6.5%
IBU: