Tange Sø – Schottish Ale

Ørbæk Bryggeri – Tange Sø – Schottish Ale (5. F. Skotsk stærk ale)

Øllene er brygget efter samme basisopskrift som altid og det er stadig Peter Baggerman fra Ans Bryghus der står bag opskriften og brygningen. I år brygger Peter årets Tange Sø Bryg på Ørbæk Bryggeri på Fyn i tæt samarbejde med brygmester Allan Poulsen og brygger Lennart Sicko.

“Vi er meget stolte af at vi igen i år kan præsentere Tange Sø Bryg’ene i en økologisk udgave.” siger Peter Baggerman. Han fortsætter “Det passer jo fantastisk godt sammen med de naturskønne områder omkring Tange Sø hvor festivalen afvikles. Vi elsker vores natur. Økologiske landbrugsprodukter – hvilket øl i virkeligheden er – er med til at passe på den.”

Check in on Untappd
ABV:5.7%
IBU:
Beer Number:
Additional NotesFBB Ratings Kommende